Voortman Dakbedekking

Bedrijfsgegevens

8143389
Hofveen 29
7151JE Eibergen

Contactgegevens

0545 472 980

Reviews


Gemiddelde uit 2 reviews

15-10-2020 Dinand U

Andre is een echte vakman Er werd snel gereageerd op een verzoek voor een offerte. Het werk is correct uitgevoerd. De rekening was volgens offerte. Dus geen verrassingen achteraf. Een prettig persoon om zaken mee te doen.


19-12-2020 Bart Weijenborg

Inschakelen van de dakdekker

Het bedrijf Voortman Dakbedekking is een dakdekker uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Voortman Dakbedekking, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over dakwerkzaamheden

Voor welke type werkzaamheden is een dakdekker in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Aanleg nieuw dak
  • Renoveren bestaand dak
  • Opsporen van lekkage
  • Schoonmaken en/of coaten van een dak
  • Dakgoot vervangen
  • Dakisolatie aanbrengen icm nieuw dak

Verschillende dakdekkers kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere dakdekker de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van dakdekkers wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Voortman Dakbedekking allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.