Dakdekkers vergelijken

Vergelijken van dakdekkers bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

Viridi-tectum

Bedrijfsgegevens

80290337
Kerkeplaat 9 D
3313LC Dordrecht

Contactgegevens

06 10446422

Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 15 reviews

29-06-2022 Willem van de Giessen

Zelf het groene dak aangelegd met pakket van de webshop, na eerder digitaal overleg. Zelf aanleggen is zeer goed te doen, aanrader voor wie twijfelt. Zeker nu er ook nog subsidie beschikbaar voor is... Een sterretje minder omdat ik wat drainagemat en grind te kort kwam, maar dat kwam gedeeltelijk door eigen inschatting, was snel opgelost . Nu genieten van het mooie groene dak , echt gaaf! Groen moet je doen! & wees wijs, bel Gijs! 😀


17-06-2022 Martijn Trouwborst

Onlangs samen met Viridi Tectum een groen dak gelegd op een overkapping van Hoeksch Hout. Ongelofelijk om te zien wat er allemaal voor leven in de sedum vindbaar is. Insecten wormen insecten en ook veel verschillende soorten bijen. Een groen dak van Viridi Tectum op een door ons gebouwd bouwsel wordt nu de standaard.


05-05-2022 Suzanne Koppenhol

Wij zijn tevreden over ons groene dak. De aanleg is professioneel en voorspoedig verlopen en zover we het nu kunnen zien ziet het er goed uit. Het is wel zo dat de vogels de onderlaag naar boven trekken zodat je hier en daar wat isolatie naar boven ziet komen. Nu hopen dat het gaat bloeien!


23-06-2022 Jos Littel

We hebben een sedumdak laten leggen op onze schuine daken van de schuur. Dit is een van de weinige bedrijven die dit doet en we zijn ontzettend blij met het resultaat. De samenwerking en het contact was erg prettig gedurende het gehele proces. Alles wordt professioneel gedaan en het eindresultaat is perfect. Ook een goede prijs kwaliteit verhouden. We kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden.


04-07-2022 Stefan van der Ploeg

Vorige week twee lichtgewicht groendaken laten aanleggen (op tuinoverkapping en fietsenberging) door Viridi Tectum. Het resultaat is prachtig. Communicatie van offerte tot dag van aanleggen was uitstekend. Al met al zeer tevreden.

Inschakelen van de dakdekker

Het bedrijf Viridi-tectum is een dakdekker uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met Viridi-tectum, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over dakwerkzaamheden

Voor welke type werkzaamheden is een dakdekker in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Aanleg nieuw dak
  • Renoveren bestaand dak
  • Opsporen van lekkage
  • Schoonmaken en/of coaten van een dak
  • Dakgoot vervangen
  • Dakisolatie aanbrengen icm nieuw dak

Verschillende dakdekkers kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere dakdekker de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van dakdekkers wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen Viridi-tectum allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.