Dakdekkers vergelijken

Vergelijken van dakdekkers bij jou in de buurt.

Bedrijfsgegevens onjuist?

P.L.L. Stassen en Zonen

Bedrijfsgegevens

14613352
Meester Ulrichweg 26
6214PX Maastricht

Contactgegevens

043 321 0304

Reviews


Gemiddelde uit 12 reviews

14-09-2022 Lianne Loosveld

Echt zeer tevreden mee. Belde op de dag van de afspraak keurig vooraf om aan te geven dat hij onderweg was. Was duidelijk over wat er diende te gebeuren, en ook eerlijk over wat niet perse (nu direct) noodzakelijk was. Liet met foto's de gedane werkzaamheden zien en gaf ook nog tips over het huidige dak en dakvensters. Overzichtelijke factuur die via overboeking betaald kon worden. Ook bijzonder vriendelijk in de communucatie. Aanrader!


13-09-2022 HML Gulikers

Goede service (schoorsteen geveegd), lid van ASPB, eerlijk advies, offici√ęle factuur. Aanrader! [update 2022:] 2 jaar later opnieuw een goede ervaring. Prijs onveranderd, service top!


11-12-2020 Rick Groothausen

Helemaal top! ( Schoorsteen laten vegen ) Eerlijk en betrouwbaar en neemt de tijd om je te informeren en adviseren. Een aanrader voor iedereen die zijn schoorsteen geveegd moet hebben. Ruimt tevens alles netjes op.


11-03-2022 Jose Lonis

Super snelle service en heel klantvriendelijkūüĎć


29-08-2019 Marie Jeanne Dassen

Geweldig bedrijf , weer goed geholpen .Vakmensen en goud eerlijk .

Inschakelen van de dakdekker

Het bedrijf P.L.L. Stassen en Zonen is een dakdekker uit de regio. Het is mogelijk om direct in contact te komen met P.L.L. Stassen en Zonen, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om binnen een paar minuten diverse offertes op te vragen. Bij het ontvangen van meerdere offertes is een snelle manier om de bedrijven te vergelijken op basis van kosten.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijk direct

Informatie over dakwerkzaamheden

Voor welke type werkzaamheden is een dakdekker in te zetten? Wij zullen een overzicht geven van de diverse soorten klussen. Tevens verwijzen wij naar onze kennisbank op het moment dat er meer informatie gewenst is.

  • Aanleg nieuw dak
  • Renoveren bestaand dak
  • Opsporen van lekkage
  • Schoonmaken en/of coaten van een dak
  • Dakgoot vervangen
  • Dakisolatie aanbrengen icm nieuw dak

Verschillende dakdekkers kunnen zich specialiseren en hierdoor zal niet iedere dakdekker de bovenstaande klussen kunnen uitvoeren. Maar in de basis zijn het algemene werkzaamheden die 80% van dakdekkers wel kunnen oppakken. Vraagt u zich af welke klussen P.L.L. Stassen en Zonen allemaal uitvoert, dan kan er eenvoudig contact worden opgenomen.